Jura

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Eenvoudige bediening

De volautomatische koffiemachines van JURA zijn uiterst gebruiksvriendelijk en intuïtief in gebruik. Een indrukwekkend voorbeeld hiervan is de toepassing van RFID-technologie. Dankzij deze innovatie communiceren het filterpatroon en de koffiemachine draadloos met elkaar. Zodra een filter wordt geplaatst, detecteert de machine dit automatisch en past zij zelfstandig alle noodzakelijke instellingen aan. Dit zorgt voor een naadloze en moeiteloze gebruikservaring, kenmerkend voor JURA's streven naar perfectie in koffiezetgemak.

Subliem design

Zwitsers design en architectuur staan wereldwijd hoog aangeschreven. JURA creëert pure en expressieve vormen uit hoogwaardige materialen, met een uiterst nauwkeurig productieproces en compromisloze afwerking. Het resultaat zijn interieurobjecten met een krachtige en authentieke uitstraling waar de eigenaar jarenlang trots op kan zijn. Elk contact met deze objecten wekt bewonderende blikken op.

De ultieme espresso

JURA heeft het bereidingsproces volledig geperfectioneerd. Het revolutionaire impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd door het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder te persen. Hierdoor is ook bij korte specialiteiten een maximaal aroma gegarandeerd. Puur of als basis voor fantasievolle koffiecreaties – de technologie van JURA leidt altijd naar de ultieme smaakbeleving.

Zo werkt een volautomaat van JURA

Met één druk op de knop de perfecte koffiespecialiteit – vers gemalen, niet uit capsules. Maar wat gebeurt tijdens de bereiding van de koffiespecialiteit? Volg de koffiebereiding met een blik in de binnenkant van een JURA volautomaat: van het vers malen, het zetten tot en met het resultaat in het kopje. En krijg zo inzicht in het complexe samenspel van technologieën die voor het sublieme kopje koffie zorgen.