SMAAK van de STREEK

SMAAK van de STREEK

In winkelcentrum Streekhof is sinds 2013 Smaak van de Streek gevestigd. De eigenaar van deze mooie zaak is Geert de Vries.

Na de middelbare hotelschool heeft Geert een aantal jaren als kok gewerkt in meerdere restaurants in Nederland en Duitsland. In 2004 is hij begonnen als franchisenemer met een koffie- en theespeciaalzaak in Hoorn. In 2013 was het tijd om de stoute schoenen aan te trekken en het op eigen kracht te gaan doen. In Bovenkarspel werd een mooie locatie gevonden van 60 m², waar de inrichting, naam, logo, assortiment en uitstraling zelf bepaald kon worden. Twee en een half jaar later werd er verhuisd naar het pand ernaast van 100 m². Hier was verdere uitbreiding van het assortiment mogelijk. Bovendien kon er een koffiecorner komen om mensen te laten genieten van de lekkere producten uit de winkel. Dit bleek zo'n goed concept te zijn dat er in 2019 weer een verhuizing plaats vond. Ditmaal naar een pand in "het hart" van het winkelcentrum. Hier was het mogelijk om twee concepten in één pand te realiseren: een winkel- en een horecagedeelte.

WINKEL

SMAAK van de STREEK is een unieke koffie- en theespeciaalzaak
waar kwaliteit en smaak centraal staan. Als gespecialiseerde winkel bieden wij een uitgebreide selectie van heerlijke koffiebonen en verse thee, handgemaakte bonbons en Italiaanse koekjes, zorgvuldig geselecteerd om de meest veeleisende smaakpapillen tevreden te stellen. Daarnaast hebben wij alles in het assortiment voor de theedrinker. Van theefilter tot luxe Bredemeijer theepotten.

Ook bieden wij een breed assortiment aan espressomachines van splinternieuwe exemplaren tot hoogwaardig gereviseerde modellen van gerenommeerde merken zoals Jura, Nivona, QuickMill en Sage.

LUNCHROOM

Naast het winkelgedeelte vindt u onze horecagelegenheid. Dit is een gezellige, altijd vernieuwende en drukke ontmoetingsplaats voor iedereen. Meegaan met de tijd en onze gasten laten genieten is wat wij nastreven. Met onze comfortabele banken, lage of hoge tafels biedt onze thuiskamer een plekje voor ieder wat wils. Wij staan bekend om onze heerlijke vers bereidde koffie of een geurige kop thee met een ambachtelijk taartje. Verder bereidt onze kok de lekkerste broodjes, tosti's, huisgemaakte soep of een knapperige, frisse salade. In 2021 hebben wij de eerste prijs gewonnen voor "De beste koffiezaak van Noord-Holland" uitgereikt door Horecaprijzen

FEESTJE?

Verjaardag, baby shower, high tea, bruiloften of iets anders te vieren? Bij u thuis of bij ons in de zaak? Informeer naar de mogelijkheden.

1 van 3